Nye klude


Så fik jeg endelig lidt nyt færdigt. Jeg var jo gået i gang med det der Harlekin tæppe, men det opgav jeg. Jeg syntes ikke helt det blev som jeg ville. Og nu har jeg da opdaget hvorfor jeg bedre kan li’ at hækle fremfor at hakke. Nå, men det er pillet op og jeg skal ha’ fundet på noget andet at bruge garnet til.

I mellemtiden har jeg fået hæklet lidt nye klude og et enkelt lille køkkenhåndklæde til hænder. Og jeg er lige i gang med lidt flere klude så jeg kan få tyndet lidt ud i mit bomuldsgarn.

Det går ikke så stærkt for tiden. Gigtfingrene plager lidt, så vi må se hvor meget jeg kan få lavet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s