AV – for den da, øv øv øv…


Ja, der skal kun et splitsekund til, at der sker noget og det må man sige der er her.

Det kommer ikke bag på mig, at jeg kunne dumme mig sådan og skære mig så vanvittigt, for det er et øjebliks uopmærksomhed med en rulleskærer der er problemet.

Lang historie kort… Jeg havde skåret en masse gamle jeans og skiftede så blad på skæreren. Da jeg så gik i gang med at skære alm stof, lagde jeg de samme kræfter i som med jeansstoffet…. ja og så smuttede kniven. ØV for den da.

Jeg blødte voldsomt meget og jeg har desværre fået skåret et godt stykke af min finger. Så nu håber jeg det heler pænt, så det ikke bliver alt for grimt at se på. Man er vel en pige…

Jeg ved ikke helt hvor meget jeg kan få lavet det næste stykke tid, for jeg skal holde den mest muligt i ro. Men jeg håber da du vil kigge forbi min blog en gang i mellem alligevel. Lige pludselig er jeg tilbage igen 🙂

dav

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s