En lækker kurv


Hvordan har du det med håndarbejde? Jeg kan slet ikke undvære det. Jeg har kun et problem, og det er at jeg vil det hele. Og helst på en gang. Ha ha, kender du det?

Jeg har fundet en meget god rytme nu. Fra jeg har fri fra arbejde og til vi har spist aftensmad, er jeg meget i min syhule og så er det symaskinerne der må arbejde.

Når vi så har spist er det tid til hygge med min mand og aftenkaffe. Og så er det at hækletøjet kommer frem. Selv syntes jeg det er et fint kompromis, når nu jeg gerne vil alt på en gang. Jeg har også besluttet mig for, at hvis jeg skal sy om aftenen, så bliver det patchwork over pap, for det kan man nemlig også sidde i stuen og hygge med.

Nå, men så til min nye kurv. Den er jeg godt nok blevet glad for. Jeg vil helt sikkert have lavet mig nogen flere i forskellige størrelser. Den var slet ikke så svær at lave som jeg troede. Så der kommer nok flere af den slags.

 

3 thoughts on “En lækker kurv

  1. Hej Ellen.
    Det er et købemønster. Jeg har købt det hos Sy & Idé i Næstved. (Skråt over for Stof 2000) https://www.facebook.com/SyogIde/
    Man skal bruge noget specielt til at lægge i som fyld og det har hun i en færdig skåret pakke som passer præcist. Så det kan godt betale sig at købe det som et “kit” med mønster og det hele. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg faktisk ikke helt ved hvad det kostede for jeg købte en del andet også og jeg har selvfølgelig smidt min bon ud… Hun har en stående i butikken, så du kan se både størrelse og mærke hvor lækker den er.
    Jeg er meget glad for den. Den blev præcis som jeg håbede.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s