Haleposer til heste


Jeg er lige nødt til at vise hvad jeg har lavet i dag.

En ordre til Sverige. 6 stk i Lycra og 6 stk i Bævernylon.

Jeg er så stolt af, at mine haleposer nu også er nået til Sverige. Jeg håber bestemt der kommer mange flere. Samtidigt kan jeg jo lige benytte lejligheden til at sige tak for de vanvittigt mange ordrer, de danske hesteejere allerede har lagt i min lille butik.

dav

2 thoughts on “Haleposer til heste

 1. Jeg synes altså de haleposer er virkelig geniale!! Tænk, at jeg aldrig selv har tænkt tanken. Hvor ville de have været geniale dengang jeg selv havde heste. Min datter var ivrig stævnerytter som barn/stor pige. – På en skimmel, med helt hvid hale! De kunne have sparet meget plet-rens på selve dagen 🙂
  Er det også sådan de er tiltænkt, eller er de mere tiltænkt køreheste?

  Like

  1. Ja er de ikke bare geniale 🙂 De er jo egentligt ikke tiltænkt andet end at beskytte halen mod snavs og slitage. Måske specielt slitage, når man som jeg er westernrytter. I westernregi går vi jo meget op i fantastiske haler når vi shower 🙂 Men de er praktiske i mange henseender. Folk bruger dem i mange forskellige situationer 🙂 Du kan kigge på min side for udstyr https://www.facebook.com/LittleYellowFarm/
   Jeg kan godt se, at det ville have sparet dig for mange timers arbejde med en skimmel 🙂

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s