Mit arbejde


Jeg ved da forresten slet ikke, om jeg har fortalt hvad jeg ellers laver ud over alt mit håndarbejde. Så her får du en lille historie om mig.

Jeg runder snart 60 (i 2019) og jeg har altid været en kreativ person. Ud over det elsker jeg mine heste og har svært ved at forestille mig en tilværelse uden dem.

20151030_153730000_iOS

Jeg er gift med den dejligste mand og vi har nu holdt sammen i 32 år. Vores 2 børn er nu voksne (30 og 39 år). Hestene har altid været fælles interesse med min datter. Også selvom hun har sit eget liv nu.

Ud over at være gift med min dejlige mand, så arbejder jeg også med ham hver eneste dag. Vi er nemlig selvstændige og ejere af et mindre teleselskab. (Vi har ikke noget ønske om at være kæmpe store, da vi sætter service i højsæde, og det er nemmest hvis man ikke er kæmpe stor.) Vores firma hedder PROTEL DENMARK APS og vi har startede det i 2002. (Vi handler KUN med erhverv).

Banner1

Så nu ved du lidt om mig og du er selvfølgelig velkommen til at spørge hvis der er noget du gerne vil vide.

One thought on “Mit arbejde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s