Patchwork bogmærke


Nu hvor jeg har fået ryddet sådan op, så fandt jeg nogle små stykker stof jeg normalt ville have kasseret, men af en eller anden grund har gemt.

Og Patchwork er jo ret nyt for mig, så de var ganske glimrende at øve sig lidt med. Så det endte med at blive til et bogmærke. Og øv, da jeg var færdig så jeg pludselig mit arbejde med andre øjne og tænkte at jeg da havde kvajet mig godt i hjørnerne. Så næste bogmærke øvelse får trekantshjørner og ikke “bare” en kant der er bøjet ned. Hmmm det skulle jeg have tænkt over, men det går jo nok. Det er jo lige præcis derfor man øver sig ik’? 🙂

2 meninger om “Patchwork bogmærke

  1. Præcis 🙂 Det er netop derfor man øver sig 🙂
    Synes dit bogmærke ser super godt ud, dejligt mønster og skønne farver 🙂
    Er det syet i hånden eller på maskine?

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s