Savlesmæk


Så blev jeg færdig med 7 savlesmækker mere til mit lille barnebarn Conrad.

Han er storforbruger af dem, så jeg håber min svigerdatter bliver glad for dem.

De er super nemme at lave og jeg er nu blevet enig med mig selv om, at når jeg laver dem, bliver det i Jersey. De bliver altså mest lækre og bløde. Jeg ved godt at jeg burde lave dem i bomuld, men det er noget stivere, så det bliver Jersey. Bagsiden er stadig den samme som sidst, nemlig “tisselagen”. Der er faktisk ret smart at sy som bagside, for det gør jo at barnet ikke bliver våd på brystet. Meget praktisk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s