Patchwork bold


Hold op hvor jeg syntes det er hyggeligt at sy patchwork. Og nu har jeg kastet mig over at sy over pap i hånden.

Det har jeg aldrig prøvet før. Det er noget udfordrende for sådan en som mig, som stikker mig hele tiden… Ha ha. Jeg kan ikke sy 3 cm uden at stikke mig flere gange. Nå, men det lykkedes mig at få lavet en lille fin bold til mit barnebarn Conrad. Den er lavet i hexagoner og det har taget mig en hel aften, at få sat den fint sammen. Jeg har virkelig forsøgt at sy/stramme tråden ens hele vejen rundt. Det er lidt svært, men jeg syntes faktisk den er blevet ret fin.

Så nu håber jeg lille Conrad bliver glad for den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s