En patchwork kat


Ja så vågnede jeg igen igen op til sne og atter sne. Jeg er ikke hverken vinterdeprimeret eller vinterhader, men 1 april vil jeg altså hellere i haven end rende ud og finde de sidste brændeklodser frem. ØV BØV…

Nå, men så har jeg så brugt hele dagen i dag til at sy en fin patchwork kat, som jeg købte mønsteret på i min lille yndlings sy butik Sy & Idé i Næstved.

Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg er da blevet ganske godt tilfreds. Jow jow, der er da plads til lidt forbedringer, men det er der vel altid når man prøver noget nyt.

Jeg lavede den dog uden hale, for jeg havde bestemt udfordringer nok med selv katten, så det er altså en Pelle Haleløs. Og den blev heller ikke i den største version. Min blev ca. 60 cm ( Jeg havde nemlig ikke fyld nok til den store model )

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s