Pinterest


Næsten dagligt besøger jeg Pinterest. Jeg er virkelig glad for alle de ideer og al den inspiration man kan få derinde.

Jeg har lavet en masse mapper med alle de ting der interesserer mig og jeg syntes det er fantastisk overskueligt at have det hele samlet der inde i billeder.

Man kan jo også lave en mappe som jeg har gjort, som kun kan ses af mig selv. Det kan jo være alt muligt man gerne vil gemme, men som man af en eller anden grund gerne vil holde for sig selv.

Hvis du har lyst til at se alt det jeg har samlet og evt følge mig eller nogen af mine mapper derinde så tag et kig her.

pinterest.png

2 thoughts on “Pinterest

  1. Jeg kigger også ret tit på Pinterest, for ja, der er rigtig mange gode ideer at finde der, men hold nu op, hvor er det bare de samme forslag, programmet igen og igen kommer med. Men jeg kan jo bare lade være med at kigge på de forslag 🙂

    Liked by 1 person

    1. Ja forslagene er mange gange de samme gentagne gange, men jeg har fundet ud af at jo flere jeg følger, jo flere forslag får jeg jo så også. Og hvis dem jeg så følger er meget aktive så kommer der rigtigt mange nye forslag. Og ellers søger jeg faktisk meget på det jeg kan li’. 🙂

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s