Flere dejlige sokker.


Så blev der et par sokker færdige til min datter. De er lavet af det samme garn som de sokker jeg for nylig lavede til min mand. De er virkelig så lækre, så jeg kraftigt overvejer om jeg skal lave et par til mig selv også 🙂
Opskriften, altså maskeantallet er faktisk det samme både på min mands og min datters, lige som garnet er. Jeg har bare lavet min mands i en meget lang rib som kan bøjes som han vil og min datters i glatstrikning så hun kan bruge dem udenpå bukserne som på billedet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s