Og lidt til mig selv.


Jeg får jo altid købt lidt for meget garn, når jeg handler ind til noget specielt. Og jeg havde da også lidt i overskud da jeg lavede de 3 klude der blev brugt til gave.

Så der er lige blevet til 2 klude til mig også,

Og så ser jeg lige hvad jeg gider lave af resten. Der er hvid tilbage. Det eneste der er lidt irriterende er, at den hvide bliver lige en lille smule mindre end de to andre farver. Samme maske antal og samme antal cm. Det må jo være noget med indfarvningen.

Nå men, bare man ved det, så kan man jo lige slå et par ekstra masker op når man starter,

 

2 thoughts on “Og lidt til mig selv.

  1. Indfarvningen?? Det lyder lidt underligt – men det er selvfølgelig også ret underligt, at kludene ikke bliver lige store med det samme garn. Du er ikke kommet til at bruge en lidt mindre nål?

    Liked by 1 person

    1. Nej. Samme mål og samme mærke og 3 farver. Men det er faktisk meget “normalt” at den hvide bliver mindre. Jeg læste forleden i en gruppe jeg er i, at der var en der aldrig havde prøvet det og var lidt øv over det. Jeg har prøvet det flere gange 😊

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s