Altid utilfreds…


Øv, er jeg mon den eneste der altid føler mig utilfreds med min blogs udseende. Når jeg kigger på alle andre blogge, uanset om det er her på WordPress eller om det er på Google Blogger, så syntes jeg altid andres blogge er så flotte. Min er bare kedelig. ØV.

Jeg tror jeg har kigget de forskellige temaer igennem her på WordPress, en mill gange og hver gang tænker jeg… “Orv det ser pænt ud”. Hvis jeg så ændrer det, så går der ikke så længe før så tænker jeg…. “nja det var ikke lige sådan det skulle se ud”.

Hvordan pokker finder jeg det helt rigtige udseende til min blog? Hvad “lugter” min blog af? Noget der er fint? Noget der er pænt? Noget med skarpe farver? Noget “Shabby Chic”? Noget med blomster? Jeg er virkelig i vildrede. Skulle der sidde en derude der ser det her indlæg, så er jeg lutter øren for en mening fra nogen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s