Klude i Grums.


Jeg kan virkelig godt li’ det mønster der hedder Grums. Det er både enkelt at hækle, men også rigtigt pænt. Det giver effekt uden at virke for tykt. Og jeg syntes faktisk det er vigtigt at de hæklede klude ikke kommer til at virke for tykke. Det kan godt være lidt svært at vride en klud op der er alt for tyk.

Så mit favorit mønster til klude er lige nu absolut Grums.

De 3 klude på billedet skal bruges som en lille ekstra fødselsdagsgave, til en ung pige der gerne vil have hæklede klude.

Desværre kunne jeg ikke nå at lave små gæstehåndklæder til, men det kan jeg jo altid lave efterfølgende.dav

5 thoughts on “Klude i Grums.

 1. Jeg er lige “faldet over” din blog og vil gerne sige mange tak for et inspirerende kig.
  Du laver rigtig mange fine og flotte ting. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi her hos dig 🙂
  Dine klude i indlægget her, ser skønne ud (Rigtig fine banderoler. Sådan noget lignende kunne jeg godt tænke mig at lave). Jeg har det forøvrigt på præcis samme måde med Grums. Pt. er det også mit favoritmønster til de hæklede klude. Pænt og enkelt og samtidig let at hækle 🙂
  Vh. Anja

  Liked by 1 person

  1. Hej og velbekomme da 🙂 Og tusind tak for de søde ord. Du er meget velkommen til at printe mine banderoler. Dem jeg har brugt på de sidste klude her, har jeg endnu ikke nået at få lagt op, men der ligger da lidt andre, hvis du kan bruge dem 🙂 Mvh Lilian

   Like

  1. Hej Ellen. Jeg synes ikke det er umuligt at gennemskue. Jeg ser det meget som – en høj maske og en lav maske – Så virker det nemmere at se. Nu har jeg snart hæklet så mange så nu kan jeg med det samme se hvis der har sneget sig en fejl ind. Jeg syns det bliver nemmere og nemmere at se, jo flere klude jeg har lavet 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s