Toilet taske i skønt stof


Jeg er så vild med det her stof. Det er helt almindeligt bomuldsstof, men jeg syns bare det er så fint. Så jeg har syet en toilet taske af det og jeg er blevet så godt tilfreds. Især fordi jeg faktisk aldrig har syet sådan en før.

Foret i den er helt ensfarvet lyseblåt som matcher det udvendige. Den var faktisk ikke svært at sy. Jeg fandt nogen forskellige videoer på youtube og brugte lidt af hvert fra dem til at finde frem til den jeg gerne ville sy.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s