2017 status…


Ja så er det ved at være sidste udkald hvis man skal nå ret meget mere i år. Lige pt er jeg i gang med hæklede c2c køkkenhåndklæder. Og mens jeg sidder her og hækler kommer jeg til at tænke på, at næsten alle sider jeg kigger på når jeg suser lidt rundt på nettet, handler om status over hvad folk har lavet af kreative ting i løbet af året.

Nu er jeg jo en kalenderpige samtidigt med, at jeg laver en masse håndarbejde, så er min kalender min “bibel”. Min datter er tilhænger af hendes bujo (bullet journal) og jeg kan se, at mange af dem hun skriver med laver trackere over stort set alt hvad de laver. Det får jeg nok ikke lige gjort, men det med at få noteret hvad man laver i løbet af året er måske en meget god ide. Så jeg tror jeg skal prøve at finde ud af hvordan jeg kan lave en slags registrering her på bloggen. Hvis du der læser dette har en god idé, så må du meget gerne give mig et praj.

Jeg tror også jeg kunne tænke mig et eller andet registreringssystem til ting jeg gerne vil lave. Der må findes noget man kan bruge.

Foreløbig vil jeg ønske alle et rigtigt godt nytår og håber alle vil passe godt på hinanden derude.

1a

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s