Hæklede karklude


Hej derude.

Jeg har godt nok holdt mig en lang pause, men nu er jeg tilbage igen.

Der er så meget jeg ikke har fået lagt her ind på bloggen, kun på facebook. Så jeg starter lige et sted og det er tilbage i april 2017. Her blev jeg færdig med 3 nye hæklede karklude. Jeg er ret stor fan af de der forskellige klude og så er det da dejligt at have noget at bruge sine garnrester til. Kludene kan jo hækles eller strikkes alt efter hvad man nu mest har lyst til. Og jeg er jo en hæklepige 🙂

5

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s