En pude der matcher…


Hold nu op hvor har jeg bare fået en på kassen af en ordentlig gang forkølelse. Kender i det når næsen er totalt stoppet og man hoster og sprutter som en vanvittig og det bare blir’ ved og ved….?

Sådan har jeg det…. Det er næsten 2 uger siden det startede og jeg ved jo lige præcis godt hvor det kommer fra. Mit elskede barnebarn. Isabell. Det er det jeg siger…. Det er farligt at blive farmor… Og dyrt i øvrigt… Ha ha… Nå, men det går jo nok. Jeg er bare så vanvittig træt af at hose så jeg måtte overgive mig og smutte en tur til lægen. Bare lige for at være sikker på det ikke har sat sig til lungebetændelse, sådan som jeg hoster… Og puh ha. Det var det heldigvis ikke. Det var “bare” en alm. forkølelse…. Ok…. Jeg holder ud, men desværre får jeg så ikke lavet så meget.

En pude der matcher tæppet. Det er hvad det er blevet til de sidste 2 uger….

IMG_9469

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s