Endnu en lille kurv…


Så kom der endnu en lille kurv ud af mig. Denne gang er det en lille en der skal stå på mit sybord med saks, stofblyanter og sådan noget i. Den måler ikke ret meget ca 12 x 10 cm. Men lige præcis nok til den passer i min hule, med alle de andre ting.

Jeg er ret vildt med de to farver, både hver for sig og sammen og jeg har heldigvis købt meget af det så der er nok til en del mere. Nu må vi se hvad det så bliver.

Elastikken den har på som “mavebælte” er faktisk en elastik jeg lavede til at have rundt om min kalender. Et plannerband som det hedder. Jeg synes bare det passede så fint til denne lille kurv og så må jeg jo lave et nyt til kalenderen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s