Nye skånere til bordet…


I øjeblikket er jeg i gang med ALT…. Hækle, sy, Pc’en, gårdspladsen og hestene…. Det må være foråret der giver den ekstra energi. Meeeeen nu, må jeg vist hellere skrue lidt ned for blusset. Det render jo ingen steder, men kender du ikke det….? Who hoooo det er forår, der skal ske en masse…

Mit problem er bare at jeg vil alt på én gang og så ender det gerne med at jeg starter noget og piller op igen, for så at starte noget nyt. Og sådan har det lige været de sidste dage. Så det eneste der er kommet ud af det er nogen nye skånere til mit sofabord. Dem bruger vi rigtigt mange af. Så ud af det 8/8 garn jeg er så utilfreds med, kom der også 4 nye skånere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s