Et værtindegave sæt…


Hvor er jeg irriteret. Jeg købte 22 ngl garn for at deltage i en CAL fra Drops. Super lækkert bomuldsgarn og skønne farver. Så jeg havde egentligt gået og glædet mig til jeg skulle igang. Men jeg ville vente til jeg havde en tre-fire ledetråde, for jeg kender mig selv godt og ved jeg ville blive irriteret hvis jeg kun lige skulle lave en firkant eller to og så vente en uge på at få en ledetråd mere.

Så jeg satte mig ned og gik igang. MEN…. jeg kom ikke ret langt før jeg stoppede og blev enig med mig selv om, at det garn måtte blive til noget andet. Jeg er IKKE fan af det garn. Jeg bryder mig ikke om garn der deler sig når jeg hækler af det og så syntes jeg iøvrigt at det er for tykt. ØV ØV ØV….. Jeg må holde op med at købe 8/8 bomuldsgarn for det ender altid i en kurv og bliver ikke brugt. Og især så meget på en gang… Hmmmm…..

Nå, men istedet for at ærgre sig så har jeg hæklet et lille fingerhåndklæde, en vaskeklud og 2 makeup pads som et sæt. Det er rimeligt tykt, men super blødt. Så måske der er nogen derude der kan bruge sættet som en værtindegave. Kig på min “til salg” side.

2 thoughts on “Et værtindegave sæt…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s