En ny lille kurv…


Hvor er det dog noget ustabilt vejr vi har for tiden. Jeg er ikke begyndt i haven endnu, for det syns jeg er lige tidligt nok, indtil jeg idag opdagende at mine elskede hortensiaer allerede er i gang med at sætte fine nye skud. Så mig ud mig grensaksen og få klippet alle de gamle hoveder af og grene der trængte til en beskæring. Jeg havde ellers planlagt en gang rengøring, når nu vejret skulle være sådan lidt øv. Men det blev altså så hortensiaerne istedet for…

Og så fik jeg da også lige taget billeder af en ny lille rund kurv jeg har brugt de sidste par aftener på. Du kan finde den på min “til salg” side øverst oppe. Jeg blev ganske tilfreds med den. blomsten er en fin broche sat ovenpå en hæklet stjerne og rundel…

Og så skal du lige se hvordan mit Hortensia bed så ud sidste år. Jeg håber bestemt det vil se sådan ud i år også. Det har nu stået  så flot i ca. 4-6 år. Det kan jeg ikke helt huske. Men jeg husker da at planterne ikke var meget større en ca 10 cm da jeg satte dem 🙂

20160709_175133430_iOS

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s