Det bliver sjovt…


Ih hvor har jeg glædet mig til min nye bog kom hjem. Se lige her hvad jeg har købt. Jeg er så spændt…

Jeg har længe beundret alle de Mandala hæklerier man ser rundt om på nettet og da jeg så så, at det her flotte projekt (CAL) var lavet som en bog, så måtte jeg altså bare eje den. Dels vil jeg gerne prøve at lave hele tæppet, men der er også en del man kan lære undervejs, tror jeg. Nye mønstre og teknikker…

Så jeg glæder mig til at få købt garn. Nu skal jeg bare lige beslutte hvilket garn jeg vil bruge og også hvilke farver. Jeg kan virkelig godt li’ alle de smukke Mandala mønstre, men jeg er nok mere til noget mere “roligt” istedet for alle de farver. Jeg er nemlig ikke så “flower Power” agtig, mere Shabby Chic 🙂 Men derfor er det jo smukt alligevel og jeg skal jo bare vælge hvilke farver der passer til mig og mit hjem.

20170307_165916548_iOS

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s