Banderoler til mine ting


Nu har jeg siddet hele aftenen og irriteret mig over min maskine laver fis med mig. Nogen gang hader jeg teknik for jeg kan af en eller anden grund altid få lavet kuk i maskinen. Og i aften er en af de aftener…. GRRRR.

Nå men det lykkedes da til sidst at få lavet nogen banderoler til mine ting.

Hvad syntes du?

banderole

Jeg har lavet et par ark til dig også, så hvis du kan bruge mine banderoler så udskriv et ark her.  Der er 3 forskellige slags. Det sidste ark er uden skrift, så du selv kan skrive det du vil.

 madebylil-banderole1          banderole2-madebylil          banderole3-madebylil

Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil lægge en hilsen så jeg ved du kan bruge mine banderoler. 🙂

Her ser du det ene ark.

madebylil-banderole1

6 thoughts on “Banderoler til mine ting

 1. Hejsa!
  Jeg synes at du har fået lavet nogle skønne banderoler. Jeg har skyndt mig at gemme et eksemplar til mine hæklede, strikkede og syede klude. Det gør da at en lille klud bliver den fineste gave.
  Tak for det.
  Med venlig hilsen Betina

  Liked by 1 person

 2. Jeg blev også totalt forelsket i din gode ide, så jeg har også tilladt mig at kopiere dem. Der bliver måske ændret lidt i teksten, men motivet er smaddersødt. Tak for ideen og for at vi må bruge den.

  Liked by 1 person

  1. Hej Ellen. Det var da dejligt at også du kunne bruge dem. Jeg vil lave lidt flere snart. Så er der flere at vælge mellem og jeg tror også jeg vil lave nogen uden tekst så man selv kan skrive hvad man vil.
   Og så tror jeg at jeg også vil lave nogen manilla mærker. 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s