En ny uge er på vej…


Ja så er det søndag og en ny uge er lige om hjørnet. Jeg syntes simpelthen dagene går så stærkt i øjeblikket. Og jeg når aldrig helt det der var planen, men i dag har jeg da fået lavet nye klistermærker til min kommende uge i kalenderen.

Jeg elsker at sidde og nørde med klistermærkerne, når det ikke er fordi jeg skal ha’ indhentet en uge i kalenderen. Og som nogen nok ved er jeg meget glad for at dekorere min kalender.

Som man kan se på billedet så er jeg også så meget parat til forår nu. Og officielt er det jo forår fra på onsdag. Min yndlings årstid. Jeg elsker foråret og alt det nye liv der titter frem. De fleste har det nok ligesom jeg… når solen skinner så får jeg så dejlig meget energi og lyst til alting.

Så i denne uge skal min kalender vise hvor parat jeg er 🙂

20170226_145240138_ios

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s