En ny bog til samlingen.


I går var jeg en tur i Stof & Stil i Roskilde. Jeg elsker at gå rundt og kigge og mærke på alt i den butik. Jeg er en af dem der ser bedst med fingrene 🙂 Så jeg brugte næsten tre kvarter på at gå op og ned af gangene og kiggede og mærkede.

Kors hvor er der altså meget jeg gerne ville købe, men jeg måtte jo styre mig og så fik jeg handlet lidt lækkert økologisk bomuldsgarn Det er lidt dyrt (27 eller var det 29 kr pr. ngl.) Men det er virkelig også lækkert. Jeg kan ret godt li’ bomuldsgarn der er lidt tykt i det for så syntes jeg det virker blødere. Så der røg 8 nøgler i kurven. Og se hvad jeg så fandt… En ny bog til samlingen.

Jeg har jo kastet mig lidt over det at sy andet en showtøj til ridningen og haleposer, og kigger nu rigtigt meget på sider med Patchwork. Jeg er dybt fascineret af de fantastiske tæpper og alt muligt folk laver. Wou sikke nogen talenter der er derude. Måske jeg en dag selv kan blive dygtig til det.

Foreløbig har jeg nu et par bøger, med gode råd og tips i. Denne sidste jeg købte i går, ser virkelig ud til at der der en masse jeg kan lære fra den og det virker til at være forklaret rigtigt godt. (Så kan selv sådan en som jeg finde ud af det) Ha ha….

20170219_084920084_ios

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s