Min første CAL


Ih hvor er jeg spændt. Jeg har købt garn til at deltage i min første CAL. (Crochet Along – Hækl sammen) Det har jeg ikke prøvet før. Men jeg glæder mig til at se hvad der kommer ud af det. Altså der står godt nok at det bliver et lille tæppe på 90 x 115 cm, så det bliver ikke så stort, men det bliver spændende alligevel.

Her hos Yarnliving har jeg købt garnet og venter på den første ledetråd.

20170217_161111971_ios

Imens jeg venter, har jeg så tid til at kigge lidt i mine hæklebøger. Jeg har ikke kigget i dem længe, så måske sku man lige få kigget lidt i dem igen og se om der ku være noget der ku inspirere til et eller andet nyt 🙂

20170217_161629542_ios

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s