En ny krave til min gine


Her til aften blev jeg færdig med en krave jeg har lavet til min gine. Kraftigt inspireret af en side fra Brasilien ( Silvia Gramani )som jeg virkelig syntes godt om. Siden har nogen utroligt smukke hæklede blomster kraver. Jeg ved ikke om man kan købe mønstrene på engelsk, så jeg har lavet kraven udfra hvordan jeg ville have den, inspireret fra siden.

2 thoughts on “En ny krave til min gine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s