Et hæklet sengetæppe.


For rigtigt mange år siden… jeg tror faktisk, at det er lidt over 20 år siden… hæklede jeg det her sengetæppe. Det er hæklet i noget ret tyndt hæklegarn. Jeg mener at huske, at det var med nål 2,5. Og det tog sin tid. Jeg hæklede det i baner og sluttede med den brede kant hele vejen rundt.

Nu er det så ikke lige den farve jeg er mest vild med nu, selvom det var den farve mit soveværelse dengang var, men jeg syntes alligevel, at det er et fint sengetæppe.

Det har ligget mange år inde i et skab, fordi da vi for også mange år siden, købte ny seng, så passede det ikke. Så fik min mor det, men hun er nu en ældre dame der bor på plejecenter og hun har slet ikke kræfter til at rede sin seng hver dag. Det er jo pænt tungt i den størrelse.

Jeg var faktisk også ret spændt på hvordan min vaskemaskine mon ville opføre sig med det store tæppe i da jeg besluttede, at vaske det inden jeg tog billeder og har lagt det ind i gæsteværelsets enkeltmands seng. Men det gik rigtigt fint og det har så hængt og tørret over en dør.

Min gamle kat syntes det er mægtigt sjovt at hygge sig i 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s