Søde ting til de små


Jeg har hæklet, strikket og syet lige så længe jeg kan huske…

Det var min elskede gamle moster Johnna der i sin tid, satte mig på køkkenbordet og sagde at nu skulle jeg lære at hækle og strikke. Og det er mange dejlige minder der popper frem når jeg tænker på Moster. Hun var ikke til at forhandle med hvis man have lavet en lille fejl et sted. Så blev det hele pillet op og der blev startet forfra.

Moster sagde altid… “Der er ingen der kan se hvor længe man har været om det, men man kan se hvis der er fejl…. Så bare igang….” Så jeg har mange mange gange pillet op og startet forfra. I dag er jeg evig taknemlig for Moster’s regler for jeg er aldrig tilfreds hvis jeg ved der er sneget en lille fejl ind i mit arbejde. Så tak kære Moster.

En af de projekter hvor jeg har pillet lidt op er i mine ting til de små. Jeg ville være helt sikker på, at der ikke var noget et barn kunne få i munden eller små dimser der kunne løsne sig.

Her kan du finde min gamle opskrift på en hagesmæk.

Hæklet hagesmæk

Pattern in English can be downloaded here

Jeg fik endda lavet en fin lille slange hvor både øjne og næse er syet meget grundigt fast.

De her ting ,var også  ting fra min gamle butik Lils Shabby Shop

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s