Gamle ting


Når jeg tænker over det, så har jeg godt nok lavet mange sjove ting de sidste par år. Jeg have engang en lille shop der hed Lils Card Craft. (Det er derfor det står på billederne) Der solgte jeg håndlavede kort.

Når jeg sidder og tænker over det, så ku’ jeg sagtens finde på, at begynde at lave kort igen. Det eneste lille problem er bare, at der ikke er nok timer i døgnet til. Der simpelthen så mange ting jeg gerne ville.

Måske skulle jeg begynde, at glæde mig til jeg en dag skal på pension…. Ha ha, så kan det jo være, at jeg kan finde tid nok til alle de ting jeg gerne vil.

Nå, men her er et lille udpluk af de mange kort jeg har haft lavet og som jeg har gemt billeder af.

Nogen af kortene var bestillinger og andre var bare lige en idé jeg fik. Men sjovt var det da at lave dem. Og sikke meget man får samlet. Det var næsten umuligt at gå forbi en hobbybutik uden at komme slæbende hjem med en masse.

Men ud over det, så var det jo også altid sjovt at give et kort, man bestemt vidste ingen andre kom med….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s